Ne demek?

Wiki Article

Yangın veya ivedi durum vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son paye eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu vaziyet gönül kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını gitmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne yakın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

Yangın bapsı nite hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları tekdüze bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak Yangın Merdiveni Kapısı kontrol edilmesi, kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının arama edilmesini derunerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Not: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Acil çıkış bapsı birincil amacı, Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın yahut özge bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapkaloriın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında Yangın Kapısı yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı ve müstacel çıkış kapısı farklı yararlanma lakinçları hasebiyle ekseri binanın farklı yerlerinde bulunur.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page